İzmir Masaj Salonu Mi̇rcan

İzmir masaj salonu Gözlerimiz dünyanın kapılarına benziyor, gözümüzle dünyanın farklı renklerini keşfediyoruz. Bu yüzden gözümüze iyi bakmamız gerekiyor. Bugün, teknolojik cihazları çok kullanıyoruz ve çoğu gözümüz etkileniyor.

İzmir mutlu son

Şikayetin başında sulama geliyor. Peki, göz sulama neden olur? Epiphora’ya epiphora denir ve gözlerin sulanmasının pek çok nedeni vardır, ancak bu ciddi bir problem değildir. Gözlerimiz bizi yabancı maddelerden, tozdan korur ve gözü nemli ve yağlı tutarak yapıyı korur. Ancak gözyaşlarının fazlalığı da gözün kişiye sulanmasına ve rahatsız edilmesine neden olur. Göz sulanmasına neden olabilecek birçok faktör olmasına rağmen, ana faktörler açıktır.

İzmir masaj mutlu son

İlk olarak, toz gibi küçük bir yabancı madde parçası olarak, yabancı maddelerden göz sızıntısı oluşabilir. Gözlerinizi bir ayna yardımıyla kontrol edebilir veya gözlerinizi bir başkasının yardımıyla muayene edebilirsiniz. Göze yabancı madde olması durumunda yapılacak ilk şey, ılık su ile temizlenmesidir. Avuç içlerine ılık su alın ve gözlerinizi suya bırakın. Hala devam ederse, uzman tedavi edilmelidir.

İzmir masaj salonu

Bazı nedenlerden dolayı alerji veya enfeksiyon koşulları. Özellikle ilkbaharda gözler sulanabilir. İzmir masaj salonu . Gözde iltihap varsa göz iltihabı oluşabilir, çünkü bazı maddeleri tahrip eder. Diğer nedenler, sık sık ve uzun vadede teknolojik araçlara bakmak gibi sık ve uzun ağlamadır. Bu gibi durumlarda, gözyaşı kanalları kuru veya dar olur ve bu durumda gözün nemli tutulduğu gözyaşı kanalı kanaldan geçemez ve göz içinde kalır. Göz, göz içinde sulanmaya neden olur. Bu gibi durumlarda, tablet, bilgisayar ve televizyon gibi cihazlardan uzak durmanız gerekir. Göz ve cihaz arasındaki mesafeyi de en az 30 cm olacak şekilde ayarlamanız gerekir. Tabii ki bu mesafe kitaplar içinde. İş güvencesi sağlayan çalışma koşullarında, yapılan iş ile bakış açısı arasında aynı mesafeyi korumak da önemlidir. Perspektifine göre yapılan işin türüne göre. Aynı yere uzun süre bakmak rahatsızlık vereceğinden, uzmanlar bu koşullar için göz egzersizini tavsiye ediyorlar. Göz egzersizi göz sağlığını korur ve sulanmayı önler. Yapacağın şey basit. Her şeyden önce, aradığınız yerin sağ üst köşesine bakıyorsunuz, sonra sol üst köşeye, sonra sol alt köşeye ve sağ alt köşeye bakıyorsunuz. Bunu beş kez tekrarlıyorsun. Bu egzersiz göz yorgunluğunuzu giderecek ve sulanmayı ortadan kaldıracaktır.