Beydağ Evde Masaj Belen

Yaklaşık 5000 yıl önce Çin Krallarını rahatlatmak amacıyla yapılan hareketler zamanla çeşitli medeniyetler tarafından da kullanılmaya başlamış ve dünya geneline yayılmıştır. Dokunma, sıvazlama, yoğurma, titretme, darbeleme, germe hareketleri olarak adlandırılan masaj uygulamaları günümüzde farklı isimler ile kullanılmaya başlamıştır. Beden üzerinde her nokta için farklı bir isimde ve türde çeşidi bulunmaktadır.

Beydağ mutlu son evde

Ayrıca kullanılan malzemelere göre de isimlendirilmiştir.

Uygulamalar genellikle elle, elektrikli araçlar ile ve su ile yapılmaktadır.

Beydağ evde mutlu son

Kullanılan malzemeler genellikle aromatik yağlar, volkanik sıcak taşlardır. Bitki özlerinin yağları ve özel kokuların karışımı kullanılarak yapılan uygulama türü aromaterapi masaj olarak bilinmekte ve uygulanmaktadır. Bu uygulamada organik bitki yağları kullanılarak, cildin daha çabuk ısınması, deri altı dokulara yağ etkisi ile uyarıcı sinyal gönderilmesi ve yağların karışımında kullanılan güzel kokular ile kişinin zihinsel rahatlamasını sağlamak amaçlanmıştır. Beydağ evde masaj .

Diğer araçlardan biriside volkanik taşlardır. Bu taşlar ile yapılan uygulama sıcak taş masaj uygulamasıdır. Volkanik taşlar ısıtılır ve vücudun belirli noktalarına konularak, taşların ısısının derin dokulara ulaşması ve dokuların canlanması sağlanır.