Balçova Masaj Elanaz

Balçova masaj Hafif bastırma anlamına gelen ancak, bazı durumlarda sert darbelerle de yapılabilen masaj tedavisi, vücut dokularını manipüle eden en etkili yöntemlerden biridir. Ellerle yapılan ve hem fizyolojik hem de mekanik olarak geniş bir alanda yarar sağlayan bu yöntem, 160’tan fazla teknikle uygulanabiliyor.

Sağlık, estetik, spor ve güzellik konularında kalıcı çözüm sağlayabilen ve aynı zamanda vücudu rahatlatarak kişinin kendisini çok daha iyi hissetmesini sağlayan bu uygulama, hastaların gereksinimlerine göre yapılıyor. Avrupa modeli olarak bilinen İsveç tekniği, sporculara has yapılan uygulamalar ile tamamen anatomi baz alınarak yapılan teknikler bulunuyor.

Balçova mutlu son hamam

, mental veya fiziksel stresin azalmasını sağlıyor. Kasları gevşeterek kaslarda meydana gelen yorgunlukları ve gerginlikleri azaltıyor. İnsanın pozitif düşünce yapısına sahip olmasını ve sosyal ilişkilerinin daha iyi olmasını sağlıyor. Bunların dışında, kan dolaşımını düzenleme, uyku sorunlarını çözme, lokal kanlanmayı artırma, genel gevşeme sağlama ve ağrıları azaltma gibi fonksiyonlara sahip olan masaj, bağışıklık sistemi üzerinden de son derece yararlı etkilere sahiptir.

Balçova hamam sauna

Tüm bunlar için bir uzmanla görüşerek destek almak ve düşük bir bütçeye sahip olmak yeterli oluyor.